UUTTA!! Muutu näkymättömäksi!

05.04.2013  

Sasta Haahka-takki ja Haahka-housut
 
Sastan uutuustuotteet naamioivat sinut näkymättömäksi suoympäristössä elävien vesilintujen silmissä. Uusissa Sasta-tuotteissa, Haahka-takissa ja -housuissa, on käytetty  Gore® OPTIFADE® Concealment Waterfowl -kuosia. Nämä uutuustuotteet on suunniteltu tekemään metsästäjien olo mukavaksi ja saamaan heidät vaikuttamaan näkymättömiltä suoympäristössä elävien vesilintujen silmissä. Haahka-takissa ja -housuissa käytetty WINDSTOPPER®-materiaali tarjoaa miellyttävää ja kevyttä suojaa. Täyden tuulenpitävyyden ja hyvän hengittävyyden ansiosta tuotteemme pitävät olosi mukavana säässä kuin säässä, mitä sitten haluatkin harrastaa.
 
Tutustu tuotteisiin: Haahka-takki ja Haahka-housut.
 
 
GORE® OPTIFADE® Concealment Waterfowl
 
GORE® OPTIFADE® Waterfowl-kuosi on digitaalinen maastokuvio, jonka tarkoitus on saada metsästäjä näyttämään näkymättömältä vesilintujen silmissä.Vesilintukuvion suunnittelussa Gore teki yhteistyötä alkuperäisen GORE® OPTIFADE® -kuvion kehittämisessä auttaneiden asiantuntijoiden kanssa.

Linnut ovat erityisen herkkiä väreille ja ympäristön jatkuvuudelle. Vesilintukuvio on mahdollisimman yksityiskohtainen, jotta linnun näkö hämääntyisi. Myös värejä on manipuloitu niin, että ne luovat mahdollisimman suuren syvyysvaikutelman. Lisäksi kuviossa on otettu huomioon laukaisuetäisyys ja eläimen sijainti metsästäjään nähden. Koska linnut ovat yläpuolella ja liikkeessä eivätkä näe metsästäjää horisontaalisesti, Gore® OPTIFADE® Concealment Waterfowl -kuvio on pystysuuntaisempi kuin maalla liikkuvia saaliita varten suunnitellut kuviot.

Sen sijaan, että metsästäjä yritettäisiin saada näyttämään joltakin muulta, kuvion tarkoitus on saada metsästäjä näyttämään ”näkymättömältä”. Vaikka eläin havaitsisi metsästäjän, se ei mielestään näe mitään. Se on tiedettä näkymättömyydestä. That’s how we changed the game.


Muutu näkymättömäksi Sastan ja Gore® OPTIFADE® Waterfowl-kuosin avulla!

Nämä tuoteuutuudet ovat ensiesittelyssä Erätaika 2013 messuilla Kuopiossa 26.-28.4. Tervetuloa tutustumaan!  

Uutisarkisto