Sasta ReWear

Sasta ReWear

Sasta ReWear tuotteet löydät täältä

Kierrätä Sasta-tuotteillesi uusi elämä

Me Sastalla teemme koko ajan töitä sen eteen, että löydämme vastuullisia tapoja tuottaa vaatteita vaativiin olosuhteisiin. Haluamme tarjota laadukkaita ja kestäviä tuotteita, jotka kestävät käytössä pitkään. Ja koska vaatteemme ovat suunniteltu mahdollisimman pitkäikäisiksi, haluamme tarjota fiksun ratkaisun myös niiden Sasta-tuotteittesi kierrättämiseen, joiden käyttö on jäänyt vähälle.

Voit nyt myydä käytetyt Sasta-vaatteesi helposti eteenpäin ja saat kutakin kierrätyskelpoista tuotetta kohtaan lahjakortin Sastan verkkokauppaan.

Sasta Rewear

Lähetä käytetyt Sasta-tuotteet meille ja hoidamme kaiken puolestasi. Sinun tarvitsee vain pakata ja lähettää tuotteet. Hyvitämme sinulle jokaisesta jälleenmyyntiin kelpaavasta Sasta-tuotteesta 50 %-70% sen arvioidusta myyntihinnasta. Saat lahjakortin käyttöösi lähes heti, eikä sinun tarvitse odotella tuotteiden myyntiä. Helppoa, toimivaa ja nopeaa.

Kierrätyskumppanimme on suomalainen Ninyes, joka on Euroopan ensimmäinen ja ainoa käytettyjen, vain vastuullisesti valmistettujen vaatteiden kauppapaikka. Ninyesistä löydät myös parhaat käytetyt Sasta-tuotteet.

Mitä voin kierrättää?

Kyllä kiitos:

Kaikki Sasta-vaatteet sukkia ja aluskerrastoja lukuun ottamatta. Tuotteiden tulee olla ehjiä, puhtaita, siistejä ja jälleenmyyntikelpoisia. Oletetun jälleenmyyntihinnan tulee olla vähintään 10 €.

Ei kiitos:

Likaiset, tahraiset, karvaiset, rikkinäiset tai loppuun käytetyt Sasta-tuotteet.

Miten homma toimii?

Näin kierrätät käytetyt Sasta-tuotteet helposti.

1. Täytä ja lähetä Sasta Rewear lomake. 

2. Pakkaa ja lähetä myytävät vaatteet joko Matkahuollon tai Postin avulla. Liitä lähetyksen mukaan nimesi, puhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi.
Matkahuollon palautuskoodi: 9545051.
Postin asiakaspalautustunnus: 671577
Koodit toimivat vain Suomessa.

Lähetysosoite: Ninyes Oy / Sasta Rewear, Veneentekijäntie 18 B2, 00210 Helsinki.

Voit myös tuoda tuotteet ilmaiseksi Ninyesin palautuspisteisiin:
• Ninyes Oy, Veneentekijäntie 18 B, Helsinki
• Kauppakeskus Redi / Second Hand Market 3 krs., Hermannin rantatie 5, Helsinki
• Lempäälä Ideapark / A-pääty / Ideaparkinkatu 4, Lempäälä

3. Kun palautus on otettu vastaan ja käsitelty, saat sähköpostiisi viestin lähettämiesi tuotteiden hyvitysarvosta. Kun olet hyväksynyt hyvitysarvon, saat lahjakortin sähköpostiisi.

Hyvitämme sinulle jokaisesta myyntiin kelpaavasta Sastasta 50-70 % sen oletetusta myyntihinnasta lahjakortin muodossa valintasi mukaan joko Sastan (uudet Sastat) tai Ninyesin (käytetyt Sastat) verkkokauppaan. Saat lahjakortin noin kahden viikon kuluttua lähetyksestä. Lahjakortti on voimassa kuusi (6) kuukautta antopäivästä.

4. Parhaat käytetyt Sasta-tuotteet löytyvät täältä: https://ninyes.fi/collections/sasta

Lisätiedot, tarkat ohjeet ja ehdot: ninyes.fi/pages/re-wear
Kiitos, kun kierrätät.