Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelu

Tältä sivulta löydät yleisimpiä kysymyksiä ja vastauksia. Mikäli et löydä tältä sivulta vastausta, ethän epäröi ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme. Yhteystiedot ja yhteydenottolomake löytyvät tämän sivun alaosasta.

Materiaalit

Mitä eroa on vettähylkivällä ja vedenpitävällä tuotteella?

Vettähylkivä tuote ei ole täysin vedenpitävä, mutta suojaa kevyeltä sateelta. Villakankaita lukuun ottamatta kaikissa Sastan ulkoiluvaatekankaissa on vettähylkivyyskäsittely.

Kalvollisesta materiaalista valmistetut tuotteet ovat vedenpitäviä. Sastan mallistossa vedenpitävät tuotteet valmistetaan Gore-Tex-materiaaleista. Gore-Tex-tuotteissa ommelsaumat on teipattu vedenpitäviksi. Gore-Tex tuotteilla on GUARANTEED TO KEEP YOU DRY- lupaus. Lisätietoja: Guarantee & Returns | GORE-TEX Brand

Miksi ette ilmoita vesipilari- tai hengittävyysarvoa?

Vesipilariarvo kertoo, kuinka vedenpitävä tuotteen materiaali on. Gore ei ilmoita materiaaleille vesipilariarvoa. Gore antaa tuotteille GUARANTEED TO KEEP YOU DRY- lupauksen, joka tarkoittaa, että tuote suojaa sinua sateelta ja tuulelta, ja on silti hengittävä. Lisätietoja löydät täältä: Gore-Tex Technology

Sopimusehdot

Miten voin perua tilaukseni?

Ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun tai palauttamalla tuotteen palautusehtojen ja käytäntöjen mukaisesti.

Voinko vaihtaa tuotteeni?

Mikäli haluat vaihtaa tuotteen, voit palauttaa sen 14 päivän kuluessa ja tehdä halutessasi uuden tilauksen verkkokaupassamme.

Kuinka pitkä toimitusaika tuotteilla on?

Toimitusaika määräytyy valitsemasi toimitustavan mukaan. Voit seurata tilaustasi tilausvahvistuksessa saamasi seurantakoodin avulla kuljetusyhtiön sivuilla.

Miten voin seurata tilaustani?

Voit seurata tilausta kuljetusyhtiön omilta sivuilta saamallasi lähetystunnuksella.

Miten voin antaa palautetta?

Voit antaa palautetta palautelomakkeemme kautta, joka löytyy täältä tai sähköpostiin shop@sasta.fi.

Voinko palauttaa tuotteeni?

Sinulla on 14 päivän ilmainen palautusoikeus. Palautusohjeet saat tilauksen mukana tai asiakaspalvelustamme.

Takuu ja huolto

Gore-Tex takkiini tuli reikä, voiko sen korjata?

Gore-Tex tuotteita korjatessa tulee huomioida, ettei kalvo vaurioidu. Tarvittaessa kannattaa ottaa yhteyttä Gore-Tex-tuotteiden korjaukseen erikoistuneeseen ompelimoon. Sasta tarjoaa korjauspalvelua valmistamilleen tuotteille. Lisätietoja korjauspalvelusta löydät täältä: Takuu ja korjauspalvelu

Vanhasta Sasta takistani meni vetoketju rikki, voiko sen korjata?

Veroketjun voi vaihtaa itse tai tarvittaessa vaihdattaa korjauspalvelussamme. Vetoketjun vaihdon kiinteä hinta on 35 e + postikulut. Materiaalit sisältyvät hintaan. Lisätietoja löydät täältä: Takuu ja korjauspalvelu

Voinko kyllästää tuotteeni uudelleen vettähylkiväksi?

Mikäli vettähylkivyyskäsittely on huonontunut, vaate voidaan kyllästää uudelleen. Kyllästeaineita myydään urheilu- ja retkeilykaupoissa, joissa myös neuvotaan oikeanlaisen tuotteen valinnassa. Tärkeintä on huomioida, että valitsee kyseiselle materiaalille oikeanlaisen kyllästeaineen. Esimerkiksi Gore-Tex-tuotteille ja puuvilla- tai polyesteripuuvillatuotteille on omat kyllästeaineensa. Polyesteripuuvilla tuotteille suosittelemme Nikwax Cotton ProofTM -kyllästeainetta.

En löydä vanhaa Sasta tuotettani sivuiltanne, onko se mahdollista korjata teillä?

Korjauspalvelumme korjaa kaikkia Sasta tuotteita vuosien varrelta korjaushinnastomme mukaisesti. Ottamalla yhteyttä saara@sasta.fi saat tarkempia ohjeita. Mikäli tuotetta ei jostain syystä voida korjata, ilmoitamme siitä erikseen.

Hoito-ohjeet

Voinko pestä Gore-Tex tuotteeni?

Voit pestä Sasta Gore-Tex tuotteesi pesuohjeen mukaan 30 tai 40 asteessa.  Gore-Tex® ja Gore-Tex Infinium® -tuotteita pestäessä ei saa käyttää huuhteluainetta, sillä se tukkiin kalvon mikroskooppisen pienet huokoset. Myös valkaisuaineen käyttö on kielletty. Muista tarkistaa tuotteen pesuohje aina ennen pesua.

Lisätietoa löydät täältä: Pesu- ja hoito-ohjeet

Vaihde +358 (0)207 424 430  (Asiakaspalvelu ma-to klo 10-13)
Sähköposti shop@sasta.fi
 

Yhteydenotto

Trusted Quality since 1969

We are guided by the old Finnish wisdom of respecting nature, which takes many notions. It directs our sustainable thinking in design and production, while it also underlines the old wisdom of Finnish outdoorsmen – equipping yourself properly when heading out into the wilderness.